کد خبر: 1525

قیمت هر کیلو گوشت گوساله درجه یک در قصابی های استان کردستان 420 هزار ریال تعیین شد.

به گزارش کردستان خبر به نقل از ایرنا، حسین فیروزی روز چهارشنبه در جلسه کمیسیون تنظیم بازار با بیان اینکه قیمت گوشت در شهرستان های استان نا متعارف و غیر قابل قبول است، اظهار داشت: از فرمانداران انتظار داریم با همکاری اتحادیه های قصابان این قیمت ها را تعدیل بخشند.

وی همچنین از درجه بندی قیمت گوشت در قصابی های مرکز استان خبر داد و افزود: این درجه بندی به منظور شفاف سازی و احترام به حقوق شهروندی انجام شده و این الگوی قیمت گذاری باید در تمام شهرستان ها اجرا شود.

(قیمت هر کیلوگرم گوشت درجه یک گوساله نر بدون استخوان طبق قیمت گذاری کارشناسی 420 هزار درجه و نرخ هر کیلوگرم گوشت درجه 2 گاوی بدون استخوان 320 هزار ریال تعیین شده است)

فیروزی سپس با اشاره به افزایش 400 تُنی سهمیه استان از اقلام اساسی توزیعی طرح ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان تاکید کرد: این افزایش با پیگیری استاندار و مساعدت وزارت جهاد کشاورزی برای تنظیم و تعادل بخشی بازار این استان تخصیص یافته است.

معاون استاندار کردستان یادآور شد: با افزایش میزان سهمیه اقلام توزیعی در نظر گرفته شده، برنج از 600 به 900 تُن و گوشت قرمز از 60 به 160 تُن رسید.

فیروزی اضافه کرد: مسئولیت این کمیسیون رصد و پایش مستمر بازار و مداخله به موقع برای آرامش بخشی در بازار بوده و این وظیفه همه ایام سال بویژه ماه مبارک رمضان با همکاری و بازاریان و اصناف امکانپذیر است.

انتهای پیام /

اخبار مرتبط
ارسال نظر